gRD |
|
Üye

|
Düğmelerin kabalığından dolayı sizlerden özür dilerim. Bir harddisk faciasından dolayı çalışma yarım kaldı.. :( Bence winamp3 interface olayında bir devrim yapmıştır. Umarım beğenirsiniz.
|
|
|
|
burakco |
|
Üye

|
valla çok güzel olmuş be. artık tamamen bitirde winampı senin skinle kullanalım...
|
|
|
|
gRD |
|
Üye

|
Teşekkürler ama psd dosyası çöken harddiskle gitti. O olmadanda skin yapılmıyor. Neyse yenisini yaparım...
|
|
|
|
hosu |
|
Üye

|
arkadaşım bizim ingilizce biraz kıt şu skin yapı mı ile ilgili biaçıklama mı olur türkçe döküman mı olur ders mi olur bilmem ama bi yardımcı olursan sevinirim fakat yardımların türkçe olsun
|
|
|
|
Eru |
|
Üye

|
skin dediği winampın dış görünümünü süsleyen bi eklenti gibi bişi elbise gibi bişi yani ama photoshopta yaptıktan sonra onun o tuşlarını nasıl faaliyete geçirecez onu bilmiyorum.... bu arada skin yapan arkadaştanda yardım istiyorum bu konuda pls.... astranot59@hotmail.com
|
|
|
|
hosu |
|
Üye

|
arkadşıım neden özelden isttiyon kii bizde bilelim diimmi kadeş sen dersii bu photoshop mu flaşşmı hngisi ise oo bölüme koyarmısın pls
|
|
|
|
Eru |
|
Üye

|
yaw kardeş herzaman giremiyorum ben buraya ama msne çoğunlukla girebiliyorum. merak etme bişi olura ben sana yazarım
|
|
|
|
hosu |
|
Üye

|
arkadaşım peki amaa o zaman sen bunu yaparsan buraya naasıl yapıldıını anlat bii zahmet
|
|
|
|
hosu |
|
Üye

|
arkadaşalar kaç zamandır neden bu konuda yazılmıyo tamam başka konular var ben kendimi düşünüyorum ama bunu yazmak o kadar mı zor bu grd kardeşimiz nerede
|
|
|
|
zebaniz |
|

Yönetici

|
Winamp Ana Temasını (Base Skin 2.9x) http://www.aeystudio.com/downloads.php?file_name=baseskin29x.zip indirin. Buradaki dosyaları yeni yaratacağınız bir klasör içine (örn: myskin) kopyalayın. Daha sonra "myskin" klasörü içindeki dosyaları herhangi bir resim düzenleme programı (Photoshop yada Paint Shop Pro gibi) ile açıp, istediğiniz gibi yeniden düzenleyin, ancak kaydederken dosya isimleri ve formatlarını aynı şekilde koruyarak yine "myskin" klasörüne -dosyaları değiştirerek - kaydedin (örn: MAIN.BMP dosyasını yine MAIN.BMP olarak kaydedin). PLEDIT.TXT dosyasından playlist yazı renklerini, fontunu belirleyebilirsiniz. VISCOLOR.TXT dosyası 24 satır içerir. 24,33,41, gibi kodlar RGB renk kodlarını ifade eder ve winamp'ın genel renklerini belirler. Buradaki dosyayıda istediğiniz gibi değiştirdikten sonra "myskin" klasörünü Winamp\Skins klasörü içine kopyalayın. Artık Winamp'ın ana menüsünden Skins>myskin ile kendi arayüzünüzü seçebilirsiniz. Gerisini Winamp halleder. Hepsi bu kadar. Hazırlanmış örnek dosyayı indirin: http://www.aeystudio.com/downloads.php?file_name=skinneratlas.zipWinamp Skinleri hakkında geniş bilgiyi burada bulabilirsiniz: http://www.winamp.com/nsdn/winamp/skinning/classic
-------------------- Bilgi paylaşıldığında değerlidir.
|
|
|
|
hosu |
|
Üye

|
peki biz bunları değiştirdiğimizde sadece classic skin oluyor mesela biz modern skin nasıl yapacaz ve ebatlarını uyduracaz
|
|
|
|
zebaniz |
|

Yönetici

|
Modern skin dosyalarını istediğiniz gibi değiştirerek de yapabilirsiniz. Ancak dosya adlarını ve ebatlarını aynen muhafaza etmelisiniz. Bu işlem biraz daha zordur. Öncelikle olayı anlayabilmek için verdiğimiz örnek dosyaları kullanarak klasik görünümü değiştirin, şayet istrediğiniz sonucu alırsanız ancak ondan sonra daha zor olanı deneyiniz. Basamakları teker teker çıkmakta yarar var.
-------------------- Bilgi paylaşıldığında değerlidir.
|
|
|
|
hosu |
|
Üye

|
peki grd arkadaşımız bunu nasıl yapmış ebatının hiç alakası yok faka t güzel bi skin biz nasıl yapacaz
|
|
|
|
gRD |
|
Üye

|
Ne öğrenmek istiyorsunuz?? Sorun zamanım olduğu sürece cevap vermeye çalışayım...
|
|
|
|