Sitede 27 kategoride, toplam 92 ders,
Toplam 85 indirilebilir dosya, 63.832 kez indirilme,
Sitedeki derslere uyumlu 8 kategoride, toplam 52 link, Forumlarda 697 konu, 1.406 ileti bulunmaktadır. Sitede toplam 13.301 kayıtlı üyemiz var. En yeni üyemiz: asz
Şimdiye kadarki en yüksek aktif ziyaretçi sayısı: 311 - Tarih: 21.07.2016 19:15
Toplam ziyaret: 1.934.903 Bugünkü ziyaret: 0
merhabalar imageready ile rollover kullanarak yaptığım hareketli butonları flash dosyası olarak export ettiğimde üzerine gelinen butonlar şekil ve renk değiştirmesi gerekirken kaydetme esnasındaki resmi hareketsiz olarak kaydediyor.>Save Optimized As kullanarak yaptığım kayıtta ise sadece html olarak kaydettiği için bu butonu herhangi başka bi html dosyasında bağımsız olarak kullanamıyorum. mesela burada yaptığım butonları dreamweaver'da bağımsız olarak sayfaya eklemek yahut ayrı ayrı yaptığım buton ve arayüzleri birleştirebilmek istiyorum. bun yapabilmeem mümkünmü yoksa bu butonların hareketli olarak kaydedilmesi sadece html olarakmı mümkün.cevap verebilirseniz çok sevinirim .şimdiden teşekkürler :unsure:
Rollover States ile yapılan resimleri "HTML and Images" seçeneği ile kaydetmenizde yarar vardır. Böylece hem resimleri hem de resimlerin değişmesini sağlayan javascript kodunu da içeren *.html sayfasını kaydetmiş olursunuz. Böylece bu *.html sayfasındaki kodları web sitenizin istediğiniz yerinde kullanabilirsiniz.
-------------------- Bilgi paylaşıldığında değerlidir.
cevabınız için teşekkürler fakat ben html olarak kaydettiğim rollover özellikli butonları bağımsız olarak kullanmak istiyorum. mesela dreamweaverda kodlarla uğraşmadan istediğim insert sekmesini kullanarak nasıl flas dosylarını bağımsız olarak ekleyebiliyorsam aynı şekilde eklemek istiyorum. fakat imag readyde swf exportu yaptığımda özellikler kayboluyor sadece bitmap olarak ekleyebiliyorum. sizin söylediğiniz gibi html olarak export edersem yaptığım buton koskoca sayfada tek başına kalmış olacak.ben butonu bağımsız olarak sayfaya eklemek istiyorum. kodları kes yapıştırdan başka seçeneğim yokmu yoksa bunu nasıl yapacağım teşekkürler :unsure: