SePortal
Üye
Kullanıcı Adı:

Şifre:

Sonraki ziyaretimde beni otomatik kaydet!

Şifremi unuttum?
Kayıt

Dönüşümlü 10 Ders
Metal Plaka Yapımı
Filitreler
Pixel Desenler (Pixel Patterns)
Arayüzler
Paint Shop Pro Araç Kutusu (Toolbox)
Flash da Buton Yapımı
Arayüz Yapımı-1
Fireworks Şekillere Yazıları Dolamak
Flash Movie'e, Başka Bir Movie Ekleme
Flash ile Açılır Menü ve Web Butonları Yapımı

Site Bilgileri
Sitede 27 kategoride, toplam 93 ders,
Toplam 85 indirilebilir dosya, 63.832 kez indirilme,
Sitedeki derslere uyumlu 8 kategoride, toplam 52 link,
Forumlarda 697 konu, 1.406 ileti bulunmaktadır.
Sitede toplam 13.301 kayıtlı üyemiz var. En yeni üyemiz: asz

Şimdiye kadarki en yüksek aktif ziyaretçi sayısı: 311 - Tarih: 21.07.2016 19:15

Toplam ziyaret: 1.934.903
Bugünkü ziyaret: 0

Aktif Kullanıcılar: 1
Şu anda 0 kayıtlı kullanıcı (arasında 0 tanesi gizli) ve 1 ziyaretçi online.

Bu konuyu cevapla Yeni konuyu başlat

üyelik, include yaptım
cikoo19
Gönderim: 04.12.2006 10:05 İletiyi Alıntı Yap


Üye

Kayıt Tarihi: 28.06.2006

arkadaşlar siteme hazır üyelik sistemini koymaya calıştım fakat beceremedim dosyalar C:Inetpubwwwrootüyelik dosyasının içinde bu sistemin default.asp dosyasını cağırdığım zaman bir problem yok çalışıyor ama kendi yaptığım default.asp nin içine include yaptım cağrınca calışıyor fakat alt sayfalar calışmıyor mesela yeni üye kayıt gibi hata böyle bir dosya bulunamadı diyor db yolundandır dedim değiştirdim düzgün yaptımmı bilmiyorum tabi yinede olmadı hata nerdedir yardımcı olursanız sevinirim eğer db yolundansa doğru yolu yazarsanız sevinirim benim default.asp dosyamın adı yeri
C:Inetpubwwwrootdefault.asp de üyelik se
C:Inetpubwwwrootüyelikdefault.asp bilmiyorum derdimi anlata bildimmi

--------------------
Beni takip etmeye devam edin
Offline cikoo19 at hotmail.com Sayfa başı
cikoo19
Gönderim: 07.12.2006 09:12 İletiyi Alıntı Yap


Üye

Kayıt Tarihi: 28.06.2006

Arkadaşlar Hazır üyelik sistemi
http://localhost/default.asp Burada calışıyor ama üyelik dosyalarını ayrı klasörde tutmak istiyorum ve klasörümün adı üyelik bu üyelik klasörüne kopyalayıp yapıştırdım ve
http://localhost/üyelik/default.asp bu şekildede çalışıyor diyeceksinizki proplem ne işte problem bundan sonra başlıyor
şimdi ana sayfam olan http://localhost/default.asp içine bir tablo oluşturdum ve bu tablonun içine üyelik include ettim yani <!-- #include file="üyelik/default.asp" -->
şeklinde yaptım ama aşşağdaki hatayı verdi ben hatanın veri tabanına bağlanamadığını düşündüm ama şu bağlantı olayını çözemediğim için hatayı bulamadım
aşşağya hata kodunu ve hataya sebeb olan ice.asp nin kodunu yazıyorum umarım anlata bildim
cikoo19@hotmail.com anlamadıysanız bu email adresindende bilgi alabilirsiniz emeği gecen herkese teşekürler

Hata Tipi:
Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers (0x80004005)
[Microsoft][ODBC Microsoft Access Sürücüsü]Genel hata 'Temporary (volatile) Jet DSN for process 0xb28 Thread 0xc5c DBC 0x1172024 Jet' kayıt defteri anahtarı açılamadı.
/üyelik/ice.asp, line 5


İce.asp kodu

<%
yer=server.mappath("../../db/veri2.mdb")
ac="DBQ="& yer &";Driver={Microsoft Access Driver (*.mdb)}"
set baglanti=server.createobject("adodb.connection")
baglanti.open ac,1,3
set rs=server.createobject("adodb.recordset")
%>

--------------------
Beni takip etmeye devam edin
Offline cikoo19 at hotmail.com Sayfa başı
lazyxx13
Gönderim: 12.12.2006 02:08 İletiyi Alıntı Yap


Üye

Kayıt Tarihi: 24.11.2006

Öncelikle tam olarak ne yapmak istediğini anlamadım ama anladığım kadarı ile yardımcı olmaya çalışayım.
1* Kullandıgın türkçe karakterleri kullanma, değiştir!!!! (üyelik--> uyelik vb...)
2* kullandıgın veritabanı yolunu default.asp ye göre belirle. include ettiğin sayfa sadece yazı olarak senin sayfana görmülür. eger default.asp ile db aynı yerde ise sadece
yer=server.mappath("db/veri2.mdb") yazman yeterli olacaktır.
3* yanlış görmüyorsam ac senin bağlantın aslında, ama sen onu sql sorgusu olarakmı kullandın ne onu tam anlayamadım.

Set ac= Server.CreateObject("ADODB.Connection")
ac.Open("DRIVER={Microsoft Access Driver (*.mdb)}; DBQ=" & Server.MapPath("db/veri2.mdb"))
SQL = "SELECT * FROM uyeler"
set rs = server.createobject("ADODB.Recordset")
rs.open SQL,ac,1,3

Buradaki db yolunu ve SQL srgusunu kendine göre düzenleyip denermisin?
kolay gelsin
Offline Sayfa başı
cikoo19
Gönderim: 14.12.2006 18:47 İletiyi Alıntı Yap


Üye

Kayıt Tarihi: 28.06.2006

dediklerini yaptım olmadı anlatmak istediğim hazır üyelik sistemleri vardır zipli şimdi bu zipli dosyaya sağ tıklayıp ac diyorum nereye diye soruyor bende C:Inetpubwwwroot buraya diyorum o zipli dosyanın içindekileri oraya atıyor dosyaların içinde üyelik sisteminin default.asp si de var C:Inetpubwwwroot dizinde kendi ana sayfam olan default.asp dosyasıda olduğu için bu dosyayla değiştireyimmi diyor bende C:Inetpubwwwroot uyelıkziplli klasördeki dosyaları buraya acıyorum ve C:Inetpubwwwrootuyelıkdefault.asp dosyasını kendi
C:Inetpubwwwrootdefault.asp (ANA SAYFAM ) inckuleyt ediyorum
problem yok calışıyor ama giriş yapınca problem oluyor ice.asp diye bir dosya var bu problem yaratıyor problemde yukarda yazıyor yani
üyelik sistemi
C:Inetpubwwwrootdefault.asp burdan cağırdığım zaman calışıyor C:Inetpubwwwrootuyelıkdefault.asp cağırdığım zaman calışıyor
C:Inetpubwwwrootdefault.asp(ANA SYFA) İNKULEYT ETİĞİM ZAMAN ÇALIŞMIYOR ayrıca sorduğun sorulara yanıt veremiycem çünkü bilgimyok ben hiç bir dosyayı değiştirmedim teşekürler

--------------------
Beni takip etmeye devam edin
Offline cikoo19 at hotmail.com Sayfa başı

Bu konuyu cevapla Yeni konuyu başlat

 
Google
 
Editörlerimiz | Link Bannerlarımız | Reklam | Site Amacı | Sık Sorulan Sorular | Yasal Uyarı & Kullanım Şartları
Sizden Gelenler | Site Haritası | Dosyalar